Hoe kan ik opnamen op mijn HDD exporteren?

VIGI NVR
Updated 09-13-2023 08:59:59 AM 18160
This Article Applies to:

In dit artikel wordt u getoond hoe u opnamen exporteert van een HDD die is aangesloten op een VIGI NVR.

Methode 1: Via VIGI NVR

Stap 1. Sluit een USB-station aan op een van de USB-poorten van de NVR.

Stap 2. Exporteer opnamen op de pagina Bestand exporteren of de pagina Afspelen.

• Klik met de rechtermuisknop om het hoofdmenu te openen, ga naar Instellingen > Opslag > Bestand exporteren om het camerakanaal, de tijd en het type etc. te kiezen om de video te filteren, selecteer de opnamen en klik op Snelle export om de opnamen te exporteren naar het USB-station.

• Klik met de rechtermuisknop om het hoofdmenu te openen, ga naar Afspelen om het kanaal, de tijd en het type etc. te kiezen om de video te filteren, klik op Bestandslijst tonen, selecteer de opnamen en klik op Opnamen exporteren om de opnamen te exporteren naar het USB-station.

• U kunt ook op het schaarpictogram (Videoclip) klikken, een tijdsperiode op de tijdlijn selecteren om een clip te maken en te exporteren.

Methode 2: Via VIGI Security Manager

Stap 1. Open VIGI Security Manager en voeg VIGI NVR toe.

Stap 2. Exporteer opnamen op de pagina Opnamen exporteren of de pagina Afspelen.

• Ga naar Instellingen > Opnamen exporteren, kies de NVR, het kanaal, de tijd en het type etc. om de video te filteren, selecteer de opnamen en klik op Exporteren om de opnamen te exporteren naar uw computer.

• Ga naar Afspelen, kies de NVR, het kanaal, de tijd en het type etc. om de video te filteren, klik op het schaarpictogram (Videoclip), selecteer de tijdsperiode op de tijdlijn en klik op Exporteren om de clip te exporteren naar uw computer.

Ga naar het ​Downloadcentrum voor meer informatie over de functies en configuratie en om de handleiding van uw product te downloaden.

Is this faq useful?

Your feedback helps improve this site.

Recommend Products

From United States?

Get products, events and services for your region.